7 de enero de 2016

Amic Miquel. 7 de gener del 2016


Avui escric al nostre blog per parlar del nostre amic Miquel.
Per desgracia es una noticia dolenta, d’aquelles que costa molt d’escriure i que no saps ni com fer ho, d’aquelles noticies que mentre les escrius encara no te les creus.  El Miquel Olià va morir ahir 6 de gener per la tarda.

Em falten paraules per poder expressar els sentiments que en aquests moments envaeixen la meva ment i sense voler em venen molts records i moments que hem passat amb el Miquel. Sembla mentida que la setmana passada estigués parlant amb ell i ara ja no estigui entre nosaltres.
Vull escriure en aquest blog per que vull que perduri el seu record.


Miquel tots els teus amics, i entre ells el grup trialmitic, et portarem sempre al cor.
Vas estar entre nosaltres en una etapa de la teva vida i vas donar classes de trial als nens petits.
Gracies Miquel per que en el meu cas vaig compartir moments molt macos amb tu, per mi eres una persona meravellosa i molt sensible que no vas trobar el teu lloc en aquesta roda de la vida.
M’ha afectat moltíssim la teva mort i crec que aquesta es la manera mes maca de dir te adeu, una gran abraçada i que descansis en pau.
Els bons amic son com els estels...........no sempre els veus però saps que sempre estan allí, i a tu ja no et veuré mes però sé que sempre estaràs allí, en el firmament.La vida es per viure i per això la vida continua............

By MAN

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Gracias por tan bonitas palabras.
Miguel tomó su decisión y es de esas sin vuelta atrás. La respeto sin compartirla, sobre todo por los que deja atrás, a su hijo, por el que se desvivía y tanto lucho. Por sus padres que siempre estaban ahí, su reciente esposa, etc.
Compartió parte de su vida con nosotros y parte de lo que sé del trial es gracias a él. Seguirá subiendo y cayéndose conmigo.
DEP MIguel
JL

Anónimo dijo...

Man, que bonito lo que has escrito.
Quiero agradecer a Miquel como enseño a dar los primeros pasos en el trial de competición a mis hijos al igual que los primeros pasos en el amor y cuidado de la mecánica de sus motos
Me apena profundamente que una buena persona acabe así.
Miquel DEP

Rafa