25 de septiembre de 2013

Prova nova Montesa 4RT

 

  

El 21 de setembre el Paco, Rafa, Rafa Jr, Eric, Alex i jo varem tenir la oportunitat de provar la nova Montesa 4RT a Sant Fost de Campsentelles o Campocentellas com diu el Paco (això costarà). Entretingut matí amb bon ambient de trial, entrepà de botifarra i “carajillo” pel Paco (Ron Pujol). Varem tenir la oportunitat de fer fotos amb el Toni Bou i el Fuji, però que en cap moment es van posar les botes. El Rafa va anar amb la seva 4RT Repsol, ara ja “antiga”, el que ens va servir per valorar les novetats

Aquesta gent de Montesa han entès perfectament cap a on anem i han fet una moto molt propera a tothom, amb unes sensacions similars a les motos de dos temps. L’entrega de potencia és immediata i la amortiguació trasera et transmet la sensació de volar, com deia el rafa Jr., sense perdre en cap moment la tracció. Pots afrontar qualsevol obstacle amb seguretat i la tracció és immaculada, sense ensurts. L’amortiment davanter, sense Showa, és perfecte i no el trobes a faltar en absolut. Ara be, la sensació de pesada que tenia l’anterior no l’han perdut i això pels puristes serà el motiu principal de crítica.

Segons la meva modesta opinió, hi haurà un abans i un després d’aquest dia en el trial popular. Aquesta moto te un preu similar a les dos temps, és molt bonica, te un comportament extremadament noble,  permet errors ja que sembla que els corregeix ella sola,  els materials son de primera qualitat, és capaç de fer qualsevol cosa que facin les demés amb molta més seguretat i, com és habitual a Montesa, el retorn de la inversió en el moment de vendre està sempre garantit. El temps ho dirà però crec que ens els propers tres anys el trial es pintarà de color vermell.
  

 
6 comentarios:

LLuis dijo...

Molt bo Jordi !! Ja l has demanat?

Anónimo dijo...

Molt maco
Gasyparriba

Anónimo dijo...

Molt maco
Gasyparriba

Anónimo dijo...


Si senyor Jordi1
M'agraden molt mes els teus 'rotllos Trialeros que els historico-politics
I agree!!
AR/

Anónimo dijo...

Molt bé Jordi. M'ha agrada't molt el teu comentari sobre la 4RT, particularment a mi m'agrada molt aquesta moto i a més sempre he sigut montesista. Esperaré a veure si algú s'anima i la puc probar.
Per una altre banda et felicito per haver publicat al nostre blog.
MAN

Anónimo dijo...

Jordi, no había visto tu crónica, pero me ha encantado, la verdad es que habría que proponerte como probador oficial de todas las revistas del país. Además está tan bien escrito y con el toque literario que sabes darle, hace muy agradable su lectura.
Gracias por tu escrito, me ha encantado
Un abrazo, Rafa