21 de febrero de 2012

GASINGTON proleg

Alla pel 19 de Novembre del llunya 2011 es va tornar a convidar el nostre benvolgut presi, al lloc que com el titol es va batejar.
Jo porto 3 mesos mirant cada setmana si l’amic MAN ens regala un dels seus millors articles; però deu estar molt enfeinat… de fet no l’hem tornat a veure gaire, sobre la moto (sí esquiant, en plena forma, crec).
Aixi doncs aquest és un mini-reportatge provisional, que s’auto-destruirà en quan es publiqui la veritable cronica de Gastington, tardor 2011.

Entretant, deixem constancia, una vegada més, dels assistents a una altre memorable matinal trialera a can Butaneros. Per ordre de com us trovo a la foto:
-    Victor (cameraman), JLuis, Xarlie, Xarlie Junior, Nuria, Miquel, Lluis, Pol N., Lluis Jr., Xavier N., Eric, Eric Jr., Pol Z., Alex Z., Arumix, Pepe A., Jorge, Llorenç, Ricardo, Alvaro R., MAN, JuanitoR/, AR/, i 4 il.lustres convidats més que – ho sento molt – no recordo els seus noms!
En total 13 juniors, 13 seniors i la valenta reina de la festa, la Nuria S.

5 esplendides zones marcades pel presi i l’Eric, crec, amb novetats sobre anteriors edicions. 2 passades en un sentit, i una 3ª a l’inreves.
Trial a la ‘Japonesa’, doncs entre amics no cal judges ni controls.
Abans, disfrutem de 3 zones per a nens, que deu ni dó, dins un memorable marc (fins i tot la anunciada pluja ens respecta).
Briefing del presi, i a fer trial! Uns ens ho prenem en serio- o ho intentem – i alguns queden mes pendents dels fills que de les zones. Altres com el Victor i en MAN s’ho miren, i ens disparen bonics records.
A destacar l’alucine dels mes petits, com el meu, que encara pensa que soc casi tan bo com en Toni Bou…
Acabem i el Sr. Bartolo ja ens ha preparat cansalada, la botifarra de ca’n Arumi, i pa torrat amb força vi i cava de ViceyPresi.
Brindem crec que per tot… i mes, i els mes valents, o sonats, es foten de lloros intentant pujar una piramide enxarcada.

I això només és el proleg, perque podriem escriure un llibre, de cada una de les nostres trovades; oi MAN?

Gracies a tots, Mitics, en especial a la cupula directiva i entusiastes col.laboradors!
AR/

2 comentarios:

Anónimo dijo...

PS, me olvidaba:

Como no sé si saldrán calsificaciones...
and the winner was...
JOSE LUIS B.!!

by AR/

Anónimo dijo...

Molt bo Alfred, quedem a la espera dels afegits del Man.
Y del video.
Gasyparriba