27 de junio de 2010

TRIALMITIC ESPONSORIZA ALEX SOLÁ
He volgut posar uns petits apunts del Àlex Solà ofers molt amablament pel seu germá Eric Solà per que tots el pogueu coneixer una miqueta més

- Data de Naixament 13 Abril 1992
- 1ª Cursa de trial 11 d'Abril de 1999 (Sant Hipòlit de Voltregà)
- 1er. Podium en el Campionat de Catalunya (3er. Cat. Iniciació). 22 Novembre 2000 (Sant Jaume de Llierca). En aquest trial al podium va ser: 1er. Oscar MILL, 2on. Pol TARRES, 3er. ÀLEX SOLA.
- 1era. Victoria de l'Àlex en el Campionat de Catalunya. 17 Febrer 2002 (Constantí). El pòdium va estar format per . 1er. ÀLEX SOLÀ, 2on.Francesc Moret, 3er. Jordi Riera.
Millors resultats finals en el Campionat de Catalunya de trial:
- 3er. Classificat en el campionat de Catalunya de trial 2001 (Cat. Iniciació)
- 3er. Classificat en el Campionat de Catalunya 2003. 4 victories i mateixos punts que el 2on ( Cat. Iniciació)
- 3er. Classificat en el Campionat de Catalunya de trial 2007 (Cat. Promo 125)

L'Àlex ha tingut la sort de competir, i fins i tot guanyar en alguna ocasió ( com per exemple en el Trial de Rellinars del 2002, que va ser segon per devant del pilot local Pol Tarrés) a la majoría dels pilots que estant competint en l'actualitat en el Campionat del Món (Tarrés, Borrelles, Traviesa, Castells, Mill, Moret, i un llarg etcétera) i que són profesionals d'aquest esport. També a compartit trials amb alguns altres pilots que ja han deixan de participar en el Campionat de Catalunya per diversos motius, económics o de motivació (Bages, Ramonet, Cabré, Gómez, etc).

També ha participat en diferents trials i campionats, com per exemple, les "Challange MC. 80":
- 3er. Classificat 2001 darrera de.....Traviesa i Tarrés o el 2002 darrera de Tarrés (actualment semi-oficial GAS GAS) i Moret (semi-oficial MONTESA)
- 2on Classificat 2003.

A pres part en algunes altres curses : Campionats d'Espanya i Campionat d'Europa. XXV Edició dels Tres dies dels Cingles, Dos dies d'Arinsal. Diversos Indoors, així com trials de Clàssiques (2 dies de Cabrianes 2008) i side-trials (Ripoll, Castellgalí o Ribaute-França)

Com es pot veure, tota una vida dedicada a disfrutar d'un dels sports més bonics que existeixen. Creiem que la seva trajectòria és prou bona (és l'unic pilot de tots els anomenats que viu a Barcelona capital, aixó vol dir que només pot entrenar els caps de setmana que pujen al poble.....i aixó té molt de mérit.
Però tot aixó és historia.......i Aquest any?

Doncs tot ha canviat...open free, categoría i cilindrada. Aquest any a canviat la Gas gas de tota la vida per una Sherco 2.9 ST. La moto va força bé i l'acoplament a la mateixa és positiu. Amb el canvi de reglament....està competint en la mateixà categoría dels que en un futur han de lluitar per ser els Campions del Món absoluts. En aquest moments ocupa la sisena posició en el Campionat de Catalunya, un cop més darrera de Tarrés, Borrelles, Mill, Castells..... però està satisfet de la seva actuació.
També pren part a diverses curses del C.O.T.A i del Campionat del Berguedà entre d'altres....
Os poso un video de l'Alex i la seva Sherco.

El grup Trialmitic et desitja molta sort en el teu futur i esperem que et poguem ajudar una miqueta.

By MAN

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Muy bien Man. Te falta comentar, que después de nuestra visita al trial de la Galia y a nuestros consejos, mejorará hasta limites insospechados, jeje.
Me siento orgulloso de que Trialmitic, contribuya a que pueda seguir adelante. Animo Alex.
Gasyparriba

Anónimo dijo...

Con lo duro que es tirar adelante en temas así... (me pongo en la piel de Alex), nuestra pequeña contribución me reconforta...
Aúpa Alex!
Vics

Eric Solà dijo...

Gracias a todos por vuestro apoyo.

Feliz Verano!!!!

Àlex