25 de noviembre de 2008

LA CRISIS ARRIVA AL TRIAL


Efectivament al trial estem de crisis, però no es una crisis economica sinó una crisis de llibertat.
Recordo, com la majoria de vosaltres, sortir a la muntanya de petit, amb la meva moto, sense pensar que al meu pare el podien ficar a la presó.
Llastimosament avui en dia estem lluitant per poder disfrutar d'un sport sá i que uneix pares amb fills en un entorn de naturalesa que els trialers cuidan.
El moto Club Sitges, molt amablament ha convidat a tot  un grup de trialers que ja ens anem coneixen i entre els que estem el grup Trialmitic, a esmorçar aquest diumenge 23 de novembre al restaurant "Can Lloses" per establir les bases del que pot ser el futur del trial i donar el primer pas en un camí per trobar una solució a aquest problema que tant ens preocupa.
Tot sembla que la solució va encaminada a tenir que fer trial en ambits privats.
Sembla ser que avui en dia el que impera es per sobra de tot la prohibició i el control de tal manera que arrivem a ser tots ovelles d'un pastor.
D'una altre banda i per animar al personal us presento la que proximament serà la meva nova moto......."UN PEPINO FUTURISTA".......la beta evo 300 4T del 2009, quina paixada, ahhh y es vermella, jajaja...

Amb tota la pena del mon hauré de dir de moment adeu a la montesa....
By MAN....


1 comentario:

Eric Solà dijo...

Tens tota la raó en aixó de les ovelles d'un pastor, etc. Realment, és un crim el que estan intentant fer amb nosaltres i el nostre esport (jo sóc dels que surto amb dos "nanos" amb moto per la montanya i......Val deixem-ho aqui, per que el que et vull dir és que m'analegro de la teva decisió de la Beta (així en podré probar una , ja,ja,ja) però el més important es que mire'm de buscar una manera de poder estrenar-la tots junts per la "meva Terra".
FELICITATS¡¡¡¡¡